Simon Talbot

Simon Talbot

Stand-up komiker

Simon Talbot behøver ingen videre præsentation. Tv-programmer som "Comedy Fight Club", "Hvor fanden er Herning", "Bingo Banko", "Live fra Bremen" og ikke mindst velgørenhedsshowene "Comedy Aid" har gjort ham til en af landets mest kendte og eftertragtede komikere.

Simon Talbot er et unikt komisk multi-talent, som for alvor har markeret sig på den danske stand-up scene. Med onemanshowene "Damp", "Talle alene i verden" og den i gangværende turné "Mr. Copenhagen" har han placeret sig solidt som en af de helt store komikere. I løbet af i år har Simon lavet optagelser til en comedy-serie, "Simon Talbots Sketchshow", der er resulteret i 10 udsendelser på TV2 Zulu med første programvisning 1. februar. Her kan opleves sketches om bl.a. zombier, Jehovas Vidner, Pokémons og meget mere.

Simon optræder med en entusiasme og en sprudlende fortælleglæde, som er svær ikke at lade sig begejstre af. Hans fremragende sans for levering og timing er helt eminent, og det er tydeligt for enhver, at Simon elsker at stå på en scene og fortælle åbent om sin dagligdag og livet generelt.
Simon er derudover i besiddelse af et helt særligt nærvær og en kontakt med publikum, som gør enhver oplevelse med Simon enestående.

Simon har tidligere med sin humor og sit værtskab beriget en lang række TV-programmer og shows som:
"Comedy Fight Club", "Hvor Fanden Er Herning", "Live Fra Bremen", "Bingo Banko", "Comedy Aid", "Zulu Awards" m.fl.
Og har også allerede turneret landet rundt med to standup shows : "Damp" (2011) og "Talle Alene I Verden" (2013).

Simon Talbots heftige aktivitet de senere år kan måles i hans støt stigende popularitet, med udsolgte shows, antal seere på hans TV-programmer samt et stigende antal følgere på fx Facebook,
der nu er på vej til at runde de 200.000!

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Simon Talbot Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!