Søren Dahl & Maria Lucia

Søren Dahl & Maria Lucia

Uploaded - Søren Dahl Show feat. Maria Lucia

"Café Hack"-værten Søren Dahl har de seneste 5 år turneret med sit succesfulde one-man show, det seneste med titlen “Kun én som dig”. Nu er Søren Dahl klar til at tage skridtet videre og har inviteret sangerinden Maria Lucia med på scenen i sit nye show, der udover kvindeligt modspil byder på endnu mere musik.

Uploaded er en forrygende musikalsk forestilling, hvor Hr. Dahl i selskab med den skønne Maria Lucia og et flygel vil fylde scenen med sang og musik, film, skuespil og humoristiske og satiriske stikpiller til det moderne menneskes liv og overlevelse i en digital tidsalder. Kvababbelser vil fyge ud over scenekanten i Søren Dahls velkendte lune og musikalske stil, det hele i en meget smuk scenografisk indramning.

Musikken strækker sig fra Mozart over Ebb & Kander, Bernstein og Beatles til Søren Dahls egne kompositioner, det ene øjeblik tilsat tekster om hverdagens små og store udfordringer, som eksempelvis oprettelsen af NemID, og i det næste øjeblik er vi tilbage i den store musik og musicalhistorie, som Maria Lucia færdes hjemmevandt i.

(Som Søren Dahl udtrykker det: I kan roligt regne med jeg ved alt om opera og musicals – jeg har sovet mig igennem dem alle.)
Glæd jer til en fortryllende morsom, varm og musikalsk forestilling!

Turnéperioden fra den 1. februar til den 30. maj 2015.

Forestillingen bookes med støtte fra billetkøbsordningen / Teaterrådet.
70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Søren Dahl & Maria Lucia Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!