Søs & Kirsten

Book Søs & Kirsten

Makkerparret Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt befinder sig i den absolutte top inden for dansk komik.

Søs og Kirsten der i i sin tid leverede KONGERIET, er igen gået sammen og er netop nu gang med optagelserne til en ny TV-satire,- spækket med nye figurer der med garanti vil få os alle sammen til at grine .. også af os selv.

Den nye TV-serie SELFIESTAN rammer DR1 i bedste sendetid lørdag aften i 8 uger frem i løbet af foråret 2018.

Søs & Kirsten spillede for totalt udsolgte huse i København i november og december 2016, og kan nu bookes med deres forrygende liveshow, der lagde salen ned i latterkramper.

Søs & Kirsten kan også målrette underholdningen til din virksomhed eller fest.

Vær ude i god tid og book underholdning med Søs & Kirsten, 2 sværvægtere af sjælden karat.

Ikke bare på TV har de begejstret danskerne med deres række af satiriske programmer under titlen “Kongeriget”; de har også høstet masser af triumfer ude på landets scener med deres forskellige shows.

Søs og Kirstens turne “Live i Kongeriet” var en bragende succes med udsolgte huse overalt i landet, flotte anmeldelser og stående ovationer fra 50.000 begejstrede publikummer, som måtte overgive sig totalt til figurer som Finn & Gunnar, Moster Elly & Dichael, Carsten & Helge, Gentoftepøllerne og mange, mange flere.

Søs og Kirsten show indeholder gensyn med en række af figurerne fra “Live i Kongeriet”, og er således en perlerække af forskellige sketches, dialoger, sange m.m.

En aften med Søs & Kirsten er lig med begavet og meget morsom underholdning. En oplevelse, man skylder sig selv.

Søs og Kirstens succes.

Måske skyldes deres succes, at de fremstiller os danskere på godt og ondt. Deres figurer kender vi alle fra det virkelige liv. Hos Søs og Kirsten er tingene måske sat en smule på spidsen, men det bliver det kun sjovere af.

Der blev skabt mere end 80 forskellige personer i “Kongeriget”. Idéerne til dem tog alle udgangspunkt i Søs og Kirsten’s og instruktøren Jens Folmer Jepsen’s dagligdag – og alle bevæger de sig rundt i vidt forskellige miljøer: Bl.a. møder vi dem umodne Dichael og hans moster Elly – første gang på charterferie og siden på musikfestival.. Vi møder også Gunnar og AnnaLise, de to “småkorrupte” og drikfældige sportsjournalister, Bamse og Ivan, og mange flere.. – Alt er forrygende morsomt, og alt har hold i virkeligheden et eller andet sted.

Forrygende morsomt var også Søs og Kirstens show i “Søs og Kirsten – Med På En Kigger” som også fyldte landets sale. Det blev bestemt ikke noget helt almindeligt show: Alt blev bygget op omkring et – for Søs og Kirsten – karakteristisk persongalleri, som indeholder både helt nye figurer og en række af de kendte og elskede fra “Kongeriget”.

For booking af Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt ring på tlf. 7020 3648

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Søs & Kirsten Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!