Tamra Rosanes & HALLELUJAH SPECIAL

Kirkekoncert og julekoncert

Tamra Rosanes og hendes band - Hallelujah special - amerikansk gospel og amerikanske spirituals, hymner og ballader.

Tamra Rosanes, Danmarks amerikansk fødte countrydronning, medvirker i et nyt musikalsk koncept HALLELUJAH SPECIAL, hvor hun synger amerikansk gospel og amerikanske spirituals, hymner og country ballader. Hun har slået sig sammen med 2 spændende , originale musikalske personligheder. Det er J . Tex – Jens Einer Sørensen, som spiller guitar, banjo, violin og mundharpe, og som er kendt fra Americana og countrymiljøet. Og det er Tim Kristensen – kendt fra Rockabilly og countrymiljøet – på kontrabas ,

Navnet HALLELUJAH SPECIAL refererer til Himmel Ekspressen – et gospeltog på vej til himlen.

HALLELUJAH SPECIAL-koncerterne holdes hovedsagelig i kirker, og musikken vil være både folkelig , følsom og festlig.

”Med HALLELUJAH SPECIAL vil vi tage folk med på en tur gennem USAs sangskat og amerikansk musiks rødder på vores egen, helt personlige måde. Dvs. med følsomhed, med kant og med kærlighed til musikken og dens betydning for USAs historie,” fortæller Tamra Rosanes.

De tidligste indvandrere i USA skulle begynde et nyt liv på et splinternyt kontinent uden andet end en økse, en bibel og en sang. Det er mange år siden, men sangene har betydning den dag i dag og er elsket af bade amerikanere og danskere.
”Slavernes gospel ,blues og spirituals fortæller historien om smerter og besværligheder og troen på et bedre liv I himlen,” fortæller Tamra Rosanes .

HALLELUJAH SPECIAL byder på bl.a. Hank Williams simple og gospel inspirerede sange med vigtige budskaber som f. eks. I Saw The Light, The Carter Family´s traditionelle sange som f. eks. Will the Circle Be Unbroken, Woody Guthries This Land is Your Land , sorte slave-gospelsange som Go Tell it On the Mountain, hvide spirituals som Poor Wayfaring Stranger og Life´s Railroad to Heaven og countrysange af Johnny Cash og Patsy Cline , som er relevante i kirkesammenhæng.

“Vi håber, at HALLELUJAH SPECIAL vil synge publikum glad og varm med nærvær, følsomhed og festlighed – og få kirken til at stråle af energi og stor musikalitet,” siger Tamra Rosanes.

Get on board HALLELUJAH SPECIAL med Tamra, J. Tex and Tim.70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Tamra Rosanes & HALLELUJAH SPECIAL Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!