The Beatles Revival

The Beatles Revival

Beatles kopiband

Året 2014 er 50-året for verdens største boy-band The Beatles’ eneste koncerter i Danmark. To koncerter samme aften i KB Hallen, hver af 30 minutters varighed.

THE BEATLES REVIVAL
Ingen har dog rigtig hørt The Beatles live, forstået på den måde at i den tidlige Hamborg tid hørte ingen efter. Og da gruppen var brudt igennem kunne ingen høre dem for det fuldkomne vanvittige skrigeri til deres koncerter. Optagelser af Beatles koncerter lider desuden under at Beatles var lidt for tidligt ude i forhold til moderne teknologi. Så vil man høre The Beatles formidable musik live må man ty til kopibands’ne.

Blandt dem rager The Beatles Revival fra Prag tårnhøjt op. Orkestret er blandt de få tributebands som har formået at skabe sig succes på internationalt plan. Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revivals store succes overalt i Europa.

Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også med hensyn til brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Hver detalje er vigtig, der stræbes efter autentisk fremtoning på alle områder. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse, og med opstart i 1996 er det blevet til mere end 2500 shows overalt i Europa.

Kom med i et Beatles show fuld af evergreens og energi. Kom med tilbage til 60’erne og oplev en illusion af at det er de originale Beatles som står på scenen.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book The Beatles Revival Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!