Thomas Helmig Jam

Thomas Helmig Jam

Danmarks mest troværdige Helmig kopi

Thomas Helmig Jam Feat. Michael Trier er Danmarks mest troværdige Helmig kopi - De har spillet på de største festivaler, og har leveret musik til de største firmafester og events i Danmark.

Tag fire wuznip'er: to gange Michael, én Anders og én Peter. Alle dybt musikalske fyre, fascineret af Thomas Helmig og hans musik. Og denne fascination ér essensen i THOMAS HELMIG JAM feat. Michael Trier

Disse fire fyre er vokset op med Helmig siden hans første plade kom i 1985 - på pladespilleren, i walk-man'en, til skolefesten. De har oplevet hans magi lige siden de første gang serverede en kop the for kæresten, smed en Helmig-skive på pladespilleren og fumlende - men desværre forgæves - forsøgte at lirke BH'en op.
De har sidenhen oplevet Helmig til utallige koncerter rundt om i landet. Og alle disse oplevelser, efterhånden igennem 2 årtier, kulminerer i bandets fortolkninger af alle de Helmig-sange de elsker og kan på rygraden - spillet med hjertet og med behørig respekt for originalen - med en intensitet som kun kærlighed kan forklare.

Førhen slog de hver især deres folder i forskellige bands - men alle valgte til sidst passionen for Helmig's musikalske kreationer - og THOMAS HELMIG JAM featuring Michael Trier var født - og samtidig en garanti for en oplevelse af de fede.
På rekord-tid har THOMAS HELMIG JAM featuring Michael Trier opnået kult-status og kanon-popularitet på spillesteder landet over. Og de små steder bringer de store med sig. På reference-listen kan også findes Midtfyns festival 01, 02 og 03 - Langelands Festivalen - TV2 Zulu - TV3 - Tivoli - Tobakken i Esbjerg...og listen fortsætter. Et overbevisende vidnesbyrd om fire fyres ekstreme talent udi det Helmig'ske musik-univers.

Det er ikke en overdrivelse, når anmelderne bl.a. skriver "...næsten som at opleve Helmig himself". Og superlativerne er mange, når THOMAS HELMIG JAM featuring Michael Trier atter forlader en scene i Danmark, og kritikerne endnu en gang skal udtrykke deres begejstring sort på hvidt.
Med blandt andre Stupid Man, Jeg Ta'r Imod, Midnat I Europa, Kære Maskine, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På, Golddigger, El Camino - som bare et lille fragment af sæt-listen - er der dømt stensikker synge-med-fest når THOMAS HELMIG JAM featuring Michael Trier er på scenen.
Du skal virkelig gnide øregangene godt før du kan høre forskel.
Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev' THOMAS HELMIG JAM featuring Michael Trier live...
...der er garanti for et smeltet isbjerg!

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Thomas Helmig Jam Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!