Tobias Dybvad

Tobias Dybvad

Komisk timing i særklasse

Tobias Dybvad indtager altid selskabet med en sprudlenede, charmerende, glad energi og en komisk timing i særklasse. Uanset emnevalg går han altid uden om de værste klichéer, og strammer sig an for at levere et show på et joketeknisk højt niveau.

Tobias Dybvad er ikke bange for at tage nogle chancer og sætte sig selv på spil - det er altid meget tilladt at grine både med og af ham. Oftest ender man med også at grine lidt af sig selv.

Tobias har 16 år på bagen, men er i dag mest kendt for TV2 Zulus største succes til dato, tv-programmet Dybvaaaaad som kører på 9. sæson. Programmet har udviklet sig til en decideret landeplage og MÅ være det mest citerede danske comedyprogram i kantiner og skolegårde landet over p.t. Derudover har han tre succesfulde one man shows i ryggen - senest "Fasser Partner" som turnerede rundt i landet i 2018 og endte på noget nær 100 shows.

De første 10 år af karrieren blev han flittigt anvendt af større komikere som jokesmed, og han har dermed leveret jokes til en række populære tv-og radioprogrammer gennem tiden. Derudover har han altid været en meget flittig live-komiker - kort og godt: Han ved hvad han laver!

Han:
Vandt Talentprisen til Zulu Comedy Galla i 2011
Har været nomineret tre gange til Årets komiker til Zulu Comedy Galla..
Har vundet tre Zulu Awards.
Har vundet Bedste satire/comedy til TV-Prisen 2015
Har Over 180.000 følgere på Facebook og over 250.000 følgere på programmet ”Dybvaaaaad”s Facebookside.

Det siger anmelderne:
– ”Tobias Dybvad er teknisk fremragende, og hans show er ganske unikt….” – Politiken, 5 hjerter (2015) Politikens anmelder Henrik Palle beskriver ligeledes Tobias Dybvad som et ”gennemført sympatisk væsen”, der besidder ”noget nær absolut gehør med hensyn til aflevering af punchlines”.
– “Man kan befriende sjældent gætte punchlinen.” – Panorama Aarhus, 5 stjerner.
– ”Han gør det med stor selvironi og den charmerende, lettere tilbagestrøgne stil, der også kendetegner ham som vært.” – BT, 4 stjerner (2015)

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Tobias Dybvad Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!