Tobias Trier

Tobias Trier

Sanger, musiker og sangskriver

Tobias Trier har ord og toner i sin magt, når han vender hverdagslivet på vrangen og tager brydergreb med den moderne mands kvaler, laster og længsler. Det kan man opleve i en række iørefaldende melodier og finurlige tekster når Tobias Trier spiller koncert.

Tobias Trier debuterede i år 2000 med albummet ”Bag de blå persienner”. Siden da har han slået sit navn fast som en væsentlig sangskriver og entertainer på den danske musikscene, og har til dato udgivet 7 albummer i eget navn.

”Når jeg står på en scene, så tænder jeg. Jeg giver mig hen på en rejse, som jeg aldrig helt ved, hvor ender. Jeg har musikken i blodet. Jeg elsker at tage publikum med på rejsen og lade deres input være med til at bestemme vejen”, siger Tobias Trier.

”Jeg bruger musik, som en måde at bearbejde mit liv på. Jeg håber, at andre også kan få noget ud af det. Jeg har lært fra min mor Dea Trier Mørch, som var forfatter, at man skal skrive om noget, der betyder noget for én selv. Så i takt med, at mit liv ændrer sig, ændrer mine sange sig også.”, siger Tobias Trier.

Tobias Trier lover, at en koncert med ham altid er en intens og morsom musikalsk oplevelse. ”Mit motto er, at musik skal være fysisk. Musik skal få folk til at græde, grine eller danse. Sådan er mine koncerter, de bringer publikum gennem hele følelsesregistret”.

Om Tobias
Tobias er født 13. februar 1973 i København. Opvokset på Østerbro i København. Student fra Aurehøj Gymnasium 1991. Uddannet Almen Musiklærer på Det kgl. Danske Musikkonservatorium 1996.

Udover at iføre sig den musikalske førertrøje bag mikrofonen har Tobias Trier gennem tiden optrådt med et væld af musikalske koryfæer såsom Niels Hausgård, Steffen Brandt, Mads Langer, Tina Dickow, Allan Olsen, Marie Frank og Alberte Winding, Søs Fenger, Julie Maria, Anne Dorthe Michelsen, Martin Brygmann, Hannah Schneider, Claus Hempler, Rasmus Nøhr og Tue west, Sys Bjerre, Mc Einar, Sigurd Barret, og Jes Holtsø.

Musikudgivelser: Bag de blå persienner (EMI 2000), Sandheden om Britina Castello (EMI 2001), Pigen som Kalder (EMI 2004), Grønne hjerter (A:larm music 2006), Krydsklip (A:larm music 2008), Elektrisk regn (Target 2012), Tyfon (Vibration 2017).

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Tobias Trier Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!