Tribute to Papa Bue

Tribute to Papa Bue

Koncert med Tribute to Papa Bue

Papa Bue’s Viking Jazzband har gennem mere end 50 år været Danmarks mest kendte jazzband og opnåede en bred folkelig popularitet og et pladesalg i millionoplag. Melodier som ”Nyboders pris”, ”Everybody Loves Saturday Night”, ”Sidder på et værtshus” og temaet fra Olsen-bande-filmene er i dag ”danske evergreens”.

Samtidig oplevede Papa Bue usædvanlig succes i det store udland, hvor de turnerede i 30 lande og bl.a. fik overrakt byens nøgler i jazzens fødeby af selveste borgmesteren.

I samarbejde med Bente Bue sammensatte Erik ”Krølle” Andersen, Papa Bues klarinettist i de seneste mange år, et Memorial Band med musikere, der har været markante medlemmer af bandet i forskellige perioder, med det formål at videreføre den originale Papa Bue-sound med de gode gamle numre. Mange af de store ”Liller” numre er i dag overtaget af Per Jacobsen.

Dette har resulteret i en lang række succesfulde koncerter i 2012 og 2013, hvor der sluttes af med tre koncerter i november og december i hhv. Malmø og Helsingborg Koncerthuse, og Hässleholm Kulturhus.

Orkesteret optræder på mange festivals og i jazzklubber i Danmark og Sverige.

Besætningen er: Jack Anderson Trompet; Fessor Basun; Erik Andersen Klarinet ;Per Jakobsen piano; Jens Sølund Bas; Jan Jerichau Trommer.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Tribute to Papa Bue Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!