Trine Gadeberg

Kirke- og julekoncert

Trine Gadeberg er en strålende stjerne med et dejligt nærvær - Med en fantastisk stemme, som spænder over flere oktaver. Tag ikke fejl af den lille spinkle krop. Hun er blevet sammenlignet med Sarah Brightman af Ian Adam, der har undervist en lang række af verdens bedste musicalsangere.

Trine Gadeberg bookes nu også til kirke- og julekoncerter ...

Du er sikker på at komme i det rette humør, når Trine Gadeberg sammen med sine musikere Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick, (orgel/piano, trompet/flygelhorn og trommer) inviterer indenfor til en hyggelige kirke- el. julekoncert, i en meget intens og stemningsfyldt atmosfære. Dette bevidner det store og trofaste publikum, i kirker og koncertsale landet over.

En koncert fyldt med smukke salmer, flotte medrivende arrangementer, nyt som gammelt i god blanding med den klassiske solo, alt sammen kædet sammen med søde anekdoter.

Trioen som hedder "LAH" (Lidt Af Hvert), er også leveringsdygtig i trestemmig sang og Trine får med lethed sit publikum til at synge med på et par sange. Man kan slet ikke lade være.

Publikum er sikret høj musikalitet, stemning og glæde, efter en dejlig vedkommende kirkekoncert i selskab med Trine Gadeberg, (akkompagneret af) Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick.

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Trine Gadeberg Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!