Vera

Vera

Alle børn kender Vera

Alle børn i hele landet kender og elsker Vera! Hun er lige den mormor, de alle sammen gerne vil ha´

- og så kender hun jo alle, lige fra sportsstjerner og skuespillere til popidoler.Vera har vendt op og ned på DR´s børneflade de sidste 7 år, og hendes popularitet stiger stadig.

Med sin uforskammede, vanvittige og fuldstændig politisk ukorrekte opførsel har Vera pløjet sig ind i børnenes (og deres forældres) hjerter, hvilket tydeligt kan ses ved hendes mange liveshows, rundt omkring i landet.

Vera startede karrieren med at styre den populære skattejagt i det hedengangne Børne1´eren, og siden har hun været en gennemgående figur på børne-TV-sendefladen, med enkelt afstikkere til voksenfladen i programmer som ”Stjerne for en aften” og ”Det svageste led”.

For tiden styrer hun med sikker hånd løjerne i det forrygende børne-gameshow RUTSJ på DR1, hvor hendes medværter har været Camilla Ottesen, Peter Frödin og sidst Signe Lindquist.

Vera har 30-50 arrangementer årligt i storcentre, byfester, festivaler o. lign. og er en meget efterspurgt dame. I år giver hun den f.eks. gas sammen med Pjerrot på bakken, optræder som showvært på børnescenen ved Langelandsfestivalen og er for tredje år i træk, at spotte som konferencier ved dette års Åh Abe-koncerter.

I løbet af foråret 2004 er Vera aktuel med en ny CD, hvor hun med stor glæde og ildhu kaster sig uforfærdet ud i mange forskellige genrer af popmusikken fra latin over country til rap. Fælles nævneren er ”gang i den”! Alle sangene tager udgangspunkt i Veras eget univers. Der er balladen om Veras døde puddel, der er sangen om hvor svært det er at se så brandgodt ud, der er opskriften på, hvordan man i løbet af nul komma dut kan komme i godt humør, hvis verden er lidt trist og grå, og det meget upædagogiske nummer, hvor Vera fortæller om alle de fordele, der er ved at spise chokolade…

Den kageglade Vera - alias skuespilleren Michel Castenholt - bør opleves live i hendes skøre og gale påfund og stang-uretfærdige konkurrencer! Vera er altid frisk på at sætte gang i løjerne. Kontakt NKMusic på tlf. 7020 3648 og hør nærmere omkring VERA ...

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Vera Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!