Le Freak

Le Freak

Disco Live

Gennem 18 år har Le Freak spredt discoens budskab med respekt og talent. Orkestret har spillet på et utal af de danske festivaler, spillesteder og ikke mindst firmaevents. Med egne musikalske fortolkninger af de største discohits er Le Freak en ubetinget succes hos alle festarrangører.

I 2011 blev Le Freak boostet massivt i de danske medier. Gruppen blev landskendt, da holdet spillede sig til en finaleplads i DMGP med publikumsfavoritten ”25 hours a Day”. Den farverige optræden øgede efterspørgslen på Le Freak, der valgte at følge op på succesen ved at udgive sit første studiealbum.

Le Freak trækker på årelang erfaring. Support for Anastacia, kåret som årets live-navn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones. Le freak har også givet udsolgte koncerter på spillesteder og i haller landet over og står øverst på ønskelisten til mange firmaevents.

Kernen i Le Freaks succes er et hold råswingende konservatoriemusikere, der brænder betingelsesløst for genren og leverer varen. Hver gang! Kirstine Dollerup var forsanger i Le Freak i perioden 2000 – 2007. Med sin energi og personlighed var hun med til at bringe orkestret op i ligaen af Danmarks absolut bedste partybands. Nu er Kirstine tilbage i front for Le Freak!

Le Freak – The Ultimate Disco Live Experience

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Le Freak Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Relaterede artister

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!