Lune Carlsen

Lune Carlsen Kim Larsen kopi

Lune Carlsen Jan Carlsen er en mand der altid har, og altid vil beundre den folkekære Kim Larsen. Ikke nødvendigvis for alt hvad han gør - men for det han er! Hans tekster og melodier har altid ligget tæt på Jans hjerte. Man kan, hvis man kender ham, umuligt have undgået at høre hans utallige imitationer af Kim Larsen

Jan Carlsen alias Lune Carlsen
Man kan, hvis man kender ham, umuligt have undgået at høre hans utallige imitationer af Kim Larsen - for han har gjort det siden han fandt ud af han kunne, i en meget ung alder. Dog har det altid været mest til husbehov eller stille stunder i natten - der sjovt nok blev knap så stille...

Men i sommeren 03' fløj Carlsen fra reden i Hedehusene og ned til Bøtø, Marielyst på Lolland Falster. Faktisk var det fordi han dengang ejede sit eget multi-håndværks firma og var blevet hyret til et længerevarende projekt. Men nye omgivelser giver nye bekendtskaber, og ret hurtigt stødte han i fire medlemmer af et lokalt band, hvis popularitet var stor i omegnen. Der gik ikke længe før de hørte hans imitationer og blev enige om at det skulle prøves på en scene.

Derfra og til dagen på scenen gik der ikke længe, og pludselig stod Jan på scenen med et nodestativ, en mikrofon og meget klamme hænder. Denne aften var pakket med mennesker og det var mere end Jan havde regnet med. Derfor var der blevet set lidt let på at øve sammen, ja der var faktisk slet ikke blevet.

Det eneste man havde at forholde sig til, var 3 numre der var valgt til at være de mest kendte Larsen numre. Starten gik med en del nervøsitet og fumlen, men efterhånden som sangene skred frem blev nervøsiteten overvundet og selvtilliden trådte ind. Publikum elskede det og det gjorde Jan også! Fra denne aften og sommeren ud spillede han så fast med det lokale band, som deres ekstranummer. En tilfældig aften, der lignede alle de andre, blev Jan opdaget, hvilket gjorde at det nu blev tid til at bevæge sig videre i musikerbrancen.

Det kom som noget af et chok for Jan, der aldrig havde set hans imitationer som værende noget specielt. "Jeg kopierer jo bare en anden kunstners værker, og tror faktisk slet ikke jeg kan synge hvis det er andet end Larsen." Da startede turen. Der blev taget plakat billeder, pressefotos, givet stemmelektioner, studietimer og alt det man som sanger går og drømmer om. Jan gik i denne periode med armene over hovedet, og havde svært ved at få dem ned - og det kan han ikke klandres for. Den ene chance i livet er ubegribelig når man endelig får den. Efter papir arbejdet, plakaterne og visitkortene var på plads, tog karrieren ellers fart! Jan startede op med en masse guitar øvelse og små koncerter. Men ene mand, guitar og anlæg gjorde at nervøsiteten meldte sig i begyndelsen. Presset er stort når man alene skal sørge for tingene spiller. Heldigvis gør øvelse mester, job'sne blev flere, udstyret blev opgraderet og der kom flere sange på play listen. I 2006 måtte lyden også suppleres, så Lune Carlsen nu er en duo. Jan Borre stødte nemlig til som guitarist og korsanger, og fuldender derved et fantastisk show.

Tiden som ekstranummer virker nu fjern eftersom kalenderen blev stram! Reaktionerne på hans optrædener boostede selvtilliden og fejlene gav karakter. Dog var det først til Koncert i Fåborg 04' for ca. 5000 publikummer at virkeligheden slog ind. I dagene derefter var Jan meget virkelighedsfjern og levede i sin egen lille bobbel, hvor små glimt at koncerten satte smilet på læben. Da oplevelsen efterhånden var tygget igennem, og øjnene så andet end glimtene, vågnede Jan op og fandt ud af at det der skete, rent faktisk skete. Man fik ikke andet end smerte og et lille mærke ud af at nive sig i armen.

Nu er han her så. Jan Carlsen alias Lune Carlsen. Med fuld fart frem på scenen og fokus på underholdningen. Book ham til dit næste arrangement på tlf. 7020 3648 - du vil ikke fortryde det.

Lune Carlsen kan også bookes med band - ring og hør nærmere ...

70203648

NKMusic.dk
Email: mail@nkmusic.dk

Book Lune Carlsen Arrangementsdato Tidspunkt Lokalitet Lukket Offentligt

Arrangør Navn Adresse Postnr/by Email Telefon Eventuelle spørgsmål Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- dette er for at undgå spam.

Relaterede artister

Nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder på email

Afmeld nyhedsbrevet her!