Søren Dahl med fanden i hælene

Nyt foredrag af stemmen fra Cafe Hack

Søren Dahl med fanden i hælene

Mandag 26. september 2016 kl: 20:51

I forbindelse med udgivelsen af erindringsbogen "Med fanden i hælene" kan Søren Dahl opleves i et helt nyt foredrag.

Op mod én million lyttere deltager hver søndag formiddag i den fest, som Søren Dahl byder op til i radioens Cafe Hack.

P4-programmet er på 14. år en af Danmarks Radios mest populære radioudsendelser, og det er svært at opdrive en politiker, musiker eller skuespiller, der i tidens løb ikke har lagt vejen forbi Teatergaden i Aarhus til en god og underholdende snak

I forbindelse med udgivelsen af erindringsbogen ‘Med fanden i hælene’ kan Søren Dahl opleves i et helt nyt foredrag. Her fortæller musikeren, kapelmesteren og radioværten åbenhjertigt anekdoter fra tiden med Cafe Hack og sit liv i showbiz, men først tager han læseren med en tur tilbage i tiden – tilbage til barndomshjemmet i Thy, hvor han voksede op som yngste barn i en søskendeflok på seks og tidligt fandt sin klang i livet ved familiens gamle klaver. En barndom fuld af musik, men også af følelsen af at skille sig ud. Det er også en historie om mindreværd og om brydningsfulde teenageår, hvor især morens hang til indremissionske forbud kolliderede med unge Sørens spirende interesse for svaj i bukserne, Jimi Hendrix og piger uden BH.

Søren Dahl beretter også om kvinderne i sit liv, om den svære kærlighed og om at blive far sent i livet. Og ikke mindst om afsavn og livet på landevejene, når han turnerer landet rundt med sine shows, men også om en utrættelig og ægte nysgerrighed på andre mennesker, som gang på gang brænder igennem i hans møde med publikum.

Om Søren Dahl
Søren Dahl (f. 1958) er radiovært, musiker, kapelmester og komiker. Han er uddannet musikpædagog ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, har skrevet musik til en lang række teaterstykker, tv-serier og spillefilm og har turneret med egne shows igennem en længere årrække. Radiovært på P4-programmet Cafe Hack siden 2003.