Michala Petri & Lars Hannibal i Østermarie Kirke

I Østermarie Kirke

Michala Petri & Lars Hannibal i Østermarie Kirke

Tirsdag 4. juli 2017 kl: 06:59

Onsdag, den 19. juli kl. 20.00 giver Michala Petri & Lars Hannibal koncert i Østermarie Kirke.

En koncert med Petri/Hannibal Duo er en rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden.

Duoen har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker.

Programmet vil være både smukt, virtuost og humoristisk, og indeholde musik af store mestre som Bach, Vivaldi, Händel, Nielsen, Grieg og Piazzolla,- og også musik fra andre dele af verden.

I august 2017 udgiver Petri/Hannibal Duo en ny CD ”Garden Party” med karakterstykker af bla. Carl Nielsen, Edvard Grieg, Edouard Lalo, Asger Lund Christiansen og Lars Hannibal, i anledningen af deres 25 års jubilæum.

I det kvarte århundrede har duoen spillet langt mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, festivals samt på TV/Radiostationer i Danmark, rundt i Europa, Asien, USA, Canada, Mexico, Mellemøsten.
Som en anmelder skrev: Med den største respekt for musikken og koncertformen evner Michala Petri og Lars Hannibal at frembringe den naturlige afslappethed, som er en forudsætning for en helt åben modtagelse og oplevelse af musikken”.

Køb billetterne her
eller Kulturbutikken, St. Torv, Rønne ...