Søs Egelind er Årets Optimist 2017

Prisuddeling:

Søs Egelind er Årets Optimist 2017

Fredag 26. januar 2018 kl: 11:11

Den folkekære skuespiller og revykunstner har vundet sit livs kamp mod kræften og kæmper nu videre for at hjælpe andre.

Da Årets Optimist-pris blev uddelt på Docken i Nordhavn i fredags, er det anden gang, at en dansker modtager prisen som en anerkendelse af en ekstra stærk indsats. Årets vinder, Søs Egelind, er i særhed en brav kvinde, der efter selv at have vundet en sej kamp mod kræften har kastet sig ud i at hjælpe andre sygdomsramte danskere.

Under sit kræftforløb havde Søs Egelind stor glæde af medicinsk cannabis, og hun har derfor nu kastet sig ud i kampen for at få legaliseret stoffet til glæde for andre syge. Det er denne optimistiske tilgang til modgang, der har gjort hende fortjent til den fine pris:

"Søs Egelind er den rigtige vinder, fordi hun er indbegrebet af en optimist. Den modgang hun har overvundet og kæmpet videre fra med gåpåmod og smil på læben er imponerende. Jeg kan kun bøje mig støvet, og jeg sætter en stor ære i hylde mennesker som hende," lyder det i en pressemeddelelse fra idémanden bag prisuddelingen, Henrik Mathiasen. Henrik Mathiasen står bag flere bøger om optimisme og de mentale værktøjer, vi kan bruge for at opnå mere glæde i både arbejds- og privatliv.

Ifølge Henrik Mathiasen er sande optimister de mennesker, der ikke kun bevarer optimismen, når alt går godt, men også kan tackle modgang med ukuelig optimisme. Det har Søs Egelind i høj grad bevist, at hun er i stand til, og fra NKMusic lyder der et stort tillykke til den stærke kvinde!

Søs Egelind kan bookes på tlf. 7026 0100