Sweethearts fejrer 30 år på scenen

Jubilæum:

Sweethearts fejrer 30 år på scenen

Mandag 27. november 2017 kl: 21:45

I 2018 fejrer det elskede Dansktop-band jubilæum med en lang række koncerter og arrangementer.

Tiden går og klokken slår. Næste år er det 30 år siden, at vores elskede Sweethearts gav en engangsforestilling i Stengade 30 på Nørrebro. Det blev dog til langt mere end den ene koncert.

I anledning af jubilæet deltager det ikoniske band i en lang række fejringer. I april deltager de i jubilæumsfesten for Dansktoppens 50 år i Jydske Bank Boxen, hvor de spiller et hele ti minutter langt medley af alle de kendte og elskede sange.

En anden stor begivenhed er gentagelsen af bandets 25-årige julegalla 2. juledag - Jubilæums Jule Galla - d. 26 dec. 2018 med et væld af gæstestjerner, som bandet har samarbejdet med gennem årene.

Derudover planlægger bandet at genindspille singlen "De farende musikanter" fra det første album i 1992. Singlen bliver ledsaget af en video med en blanding af gammelt billedmateriale og nye optagelser.

Udover alt dette får vi alle lov at se bandet i både Aftenshowet og Go' Morgen Danmark - og som noget særligt deltager de tre "originale" Sweethearts: Pernille Højmark, Søs Fenger og Benedikte Hansen.

Det bliver et vildt år med fest og fejring, og bandet har lovet et nyopdateret show - naturligvis som altid med humor og energi! Så hold øje hos NKMusic eller på bandets Facebook og YouTube!