ARRIVAL FROM SWEDEN

Verdens største ABBA hyldest-show - og Danmarks Underholdningsorkester

ARRIVAL FROM SWEDEN

Onsdag 22. juni 2016 kl: 23:29

Nu kommer en af verdens mest populære popfester til Bornholm. Svenske ARRIVAL FROM SWEDEN har turneret kloden rundt med et brag af en publikumssucces - verdens største ABBA hyldest-show!

På Bornholm d. 4. august 2016 kan du opleve overflødighedshornet af velklingende popmusik tilsat symfonisk orkester af allerhøjeste kvalitet. Med sig har de nemlig Danmarks Underholdningsorkester og dirigent David Firman.

Det er ren nostalgi, når ARRIVAL FROM SWEDEN går på scenen. Hvem kan ikke synge med på Mamma Mia, Ring Ring, Waterloo, Thank you for the music og mange, mange andre ABBA-hits?

Med Danmarks Underholdningsorkester som garant for den store orkesterlyd bliver det en sensationel oplevelse, der vil sidde i publikum længe efter. Med til at lede festen er ingen ringere end stjernedirigenten, David Firman, Danmarks Underholdningsorkesters mangeårige showleader. Der er lagt op til en uforglemmelig popfest i det helt store format!

Storslået popfest tilsat den store lyd fra Danmarks Underholdningsorkester
ARRIVAL FROM SWEDEN er den eneste gruppe i verden, der har ret til at kopiere ABBA’s oprindelige outfit. Showet byder således ikke blot på en kavalkade af ABBAs største hits og ørehængere. Sceneshowet er en storslået rejse gennem 70’ernes og de tidligere 80’ers fest og farver.

For at skabe den helt rigtige lyd har ARRIVAL FROM SWEDEN gennem årene turneret med symfoniske orkestre fra hele verden. Fra Boston, over Beijing og nu til Danmark, hvor det til alle tider populære danske Underholdningsorkester leverer symfonisk lyd og sceneoptræden af høj international klasse.

FAKTA
Rønne Idrætshal og Stadion Nord
Torneværksvej 1, Rønne
4. august 2016 kl. 21.00

Køb billetterne her