Nu kan du opleve ægte Elvis-stemning!

Jesper Lohmann og CC Rider Band:

Nu kan du opleve ægte Elvis-stemning!

Søndag 17. juli 2016 kl: 22:03

Jesper Lohmann har gennem de sidste 10 år arbejdet sig længere og længere ind i publikums bevidsthed som sanger. Nu springer han ud som Elvis-fortolker bakket op af selveste CC Rider Band - stort orkester og kor.

Folk der har oplevet og været til en koncert med Elvis er enige om, at Elvis Presley er den største entertainer, verden nogensinde har set. Den bølge af varme og kærlighed, som spredte sig i rummet under Elvis' koncerter, forsøger Jesper Lohmann og CC Rider Band at genskabe. Og det lykkes til fulde i en uovertruffen fortolkning af Kongens største numre!

Elvis var ”Just a big hunk of Love”, og hans musik og sange, der spænder fra svedig Rock'n'Roll til storladne ballader, er i al sin enkelthed indbegrebet af, hvad god underholdning og entertainment skal indeholde.
Jesper Lohmann og CC Rider Band gør sit til, at Elvis' musik lever videre i bedste velgående. Ved koncerterne vil publikum opleve lyd og musikalske arrangementer direkte inspireret af de legendariske Las Vegas Shows og Elvis Live From Hawaii fra 70'erne.

Så velkommen til en stor aften, med stor musik og stor lyd.

Som Elvis sagde:

"Without a song
The day will never end
Without a song
The road will never bend
Without a song
The man ain't got a friend
without a song"